Відділення та банкомати

Підвищуємо ставки у гривні за вкладом Unex Максимум за усіма строками

27 січня

30 січня 2023 року наберуть чинності нові умови депозитного вкладу Unex Максимум. Зокрема, із зазначеної дати буде підвищено ставки за вкладами у гривні на всі доступні строки. Тож навіть при розміщенні коштів на невеликий термін ти зможеш отримати дуже вигідні умови. Наприклад, за депозитами строком 93 та 367 днів максимальна ставка становитиме 18,25%.


А за депозитом строком 32 дні можна отримати до 15,25% річних у гривні. В той же час ставки за вкладами в євро будуть зменшені до 0,01% річних на всі доступні строки розміщення коштів.


Крім того з 6 лютого в режимі пілотного проєкту буде запущено додаткову опцію «Відсотки авансом», яка дозволить отримати відсотки за депозитом у гривні строком 93 дні на наступний день після внесення коштів на депозитний рахунок. На етапі тестування скористатися нею можна буде лише у відділеннях та мобільному застосунку UnexBank Online. Зауваж, що при підключенні опції «Відсотки авансом» ставку буде знижено на 0,5% від стандартних умов.


Оновлені умови в частині збільшення ставок наберуть чинності з 30 січня 2023 року та будуть доступні для усіх нових договорів банківського вкладу Unex Максимум. Також вони застосовуватимуться у випадку автоматичної пролонгації раніше оформлених депозитів. Для інших активних депозитних договорів до моменту їх завершення діятимуть умови, що були актуальними на момент укладання угоди.


З оновленими умовами вкладу Unex Максимум ти можеш ознайомитися за посиланням.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?