Відділення та банкомати

Більше строк – більше ставка: підвищуємо відсотки за депозитами в гривні

08 жовтня

Отримуй більше відсотків, розміщуючи заощадження на депозиті Unex Максимум. Адже ми підвищуємо ставки за вкладами в гривні зі строком розміщення коштів на 6, 9 та 12 місяців.


Оновлені умови за депозитом Unex Максимум наберуть чинності 10 жовтня 2024 року та будуть застосовуватися до усіх нових вкладів, а також депозитів, які були розміщені раніше з підключеною опцією автоматичної пролонгації під час такої пролонгації.


За оновленими умовами ти отримаєш:

  • До 14,75% річних у гривні при розміщенні коштів на вкладі терміном 184 дні.
  • До 15,0% річних за вкладом строком 274 дні.
  • До 15,5% річних, при розміщенні вільних коштів на депозиті терміном 367 днів.

 

Решта умов за лінійкою депозитних вкладів Unex Максимум залишаються незмінними. А з оновленими ставками ти можеш ознайомитися за посиланням.


Нагадаємо, що депозитний вклад Unex Максимум можна оформити як офлайн, у найближчому відділення Unex Bank, так і онлайн. Для цього переходь на сторінку, обирай комфортні умови розміщення коштів у калькуляторі та оформлюй депозит дистанційно. Все що, тобі потрібно зробити після цього – впродовж 7 днів поповнити депозитний рахунок на обрану суму у будь-який зручний спосіб. Наприклад, у найближчому терміналі City24 або EasyPay без комісії.


Почни заробляти комфортно просто зараз. Мінімальна сума вкладу за депозитом Unex Максимум лише 5000 грн.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?