Відділення та банкомати

Кешбек на все: змінюємо окремі умови програми лояльності

19 червня

1 липня 2024 року наберуть чинності оновлені умови програми лояльності в частині нарахування та сплати кешбеку. Як і раніше, ти отримуватимеш 1% з усіх розрахункових операцій від 1 грн картками Unex Card 2.0 та Unex Smart, крім вичерпного переліку MCC, який не змінюється.


Проте із вказаної дати максимальна сума кешбеку, що може бути виплачена впродовж календарного місяця, не може перевищувати 3000 грн.


Виплата кешбеку відбуватиметься автоматично на початку кожного місяця, якщо сума накопиченого кешбеку перевищить 100 грн. Якщо ж на рахунку кешбеку не буде достатньої для виплати суми, винагорода може накопичуватися протягом трьох місяців: тож ти матимеш достатньо часу, щоб зібрати більше винагороди та отримати її на картку.


Відповідні зміни закріплені рішенням Правління від 13 червня 2024 року та набирають чинності 1 липня 2024 року. Ти можеш завчасно ознайомитися з оновленими умовами програми лояльності за посиланням.


Нагадаємо, програма безмежного кешбеку від Unex Bank доступна для усіх клієнтів, що мають дебетову картку Unex Smart та кредитну картку Unex Card 2.0. Кешбек нараховується на усі покупки картками, в тому числі за кордоном та за рахунок кредитних коштів, крім вичерпного переліку MCC, з яким ти можеш ознайомитися тут.


Щоб почати отримувати винагороду достатньо одноразово підключити кешбек до своєї картки – обирати категорії та щомісячно активувати кешбек не потрібно.


Ще не маєш картки Unex Bank? Оформлюй її онлайн за кілька хвилин просто зараз.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?