Відділення та банкомати

Програма лояльності для позичальників, що проживають на окупованих та прифронтових територіях

07 серпня

Шановні клієнти-позичальники, які проживають на окупованих та прифронтових територіях та зіштовхнулися із складною фінансовою ситуацією. Щоб допомогти вам подолати негативні наслідки збройної агресії росії проти України банк ухвалив рішення про встановлення для таких клієнтів зниженої ставки та щомісячної комісії за кредитом на рівні 0,001% річних.


Це не прощення кредиту – заборгованість за кредитами клієнтів, що отримають цю пропозицію у індивідуальному повідомленні, залишається актуальною та має сплачуватися. Проте відтепер розмір боргу не зростатиме через нарахування відсотків чи комісій.


Зазначені зміни будуть автоматично застосовані для низки клієнтів, що мають заборгованість по кредитних картках Unex Bank та споживчих кредитах.


Клієнти, для яких буде застосовано пільгову ставку будуть додатково повідомлені шляхом надсилання Viber- та/або SMS-повідомлення на фінансовий номер телефону. У разі незгоди із запропонованими умовами просимо протягом 14 календарних днів з моменту отримання персонального повідомлення про встановлення пільгової ставки повідомити нам про свою відмову за безкоштовним номером телефону 0 800 3 111 33.


Слава Україні!

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?