Відділення та банкомати

Змінюємо окремі умови за вкладом Unex Максимум у гривні

16 січня

18 січня 2024 року наберуть чинності оновлені умови за вкладом Unex Максимум: базова ставка за вкладом на 93 дні (3 місяці) у гривні від 18 січня становитиме 16% річних.


Зміна базової ставки стосуватиметься усіх нових договорів у гривні, відкритих строком на 93 дні, депозитного вкладу Unex Максимум починаючи з 18 січня 2024 року. За вкладами, що були відкриті раніше, діятимуть умови, що були чинні на момент оформлення депозиту.


Нагадуємо, що базова ставка застосовується до вкладів на суму від 5 000 грн до 250 000 грн із виплатою відсотків в кінці терміну розміщення коштів.


Отримати вищу ставку просто:

  • отримуй додаткові 0,25% до базової ставки при розміщенні коштів на суму понад 250 000 грн.
  • отримуй додаткові 0,5% до базової ставки при розміщенні коштів на суму понад 400 000 грн.
  • або отримуй додаткові 0,5% до базової ставки за умови оформлення депозиту Unex Максимум разом з карткою розстрочки Мед у відділенні банку. 


Зверни увагу: надбавки за відкриття картки "Мед" і за розміщення коштів від 250/400 тис. грн не сумуються, та не застосовуються до вкладів на строк 93 дні.


Оформити депозит Unex Максимум можна як у бідь-якому відділенні, так і онлайн у застосунку Unex Bank (для поточних клієнтів) або на сайті (для усіх українців). 


Додаткова опція з вигодою для тебе: поповнити депозит Unex Максимум можна без комісії у будь-якому відділенні Unex Bank, а також у платіжних терміналах мереж City24 та EasyPay. Зняття грошей з рахунку, а також переказ коштів за реквізитами IBAN після завершення строку вкладу не тарифікуються.


Обирай найкращий депозит за версією FinAwards 2023 просто зараз!

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?