Відділення та банкомати

Змінюємо умови за депозитом Unex Максимум

17 червня

13 червня Національний банк України ухвалив рішення про зниження облікової ставки до 13%, через що ми змушені переглянути умови за усією лінійкою депозитних вкладів Unex Максимум в гривні.


Оновлені умови наберуть чинності 18 червня та будуть застосовуватися до усіх нових вкладів Unex Максимум, а також депозитів, які автоматично подовжуються. Ставки за депозитами, що були оформлені раніше та строк розміщення яких не завершився, залишаються незмінними до завершення терміну дії договору.


Зокрема із зазначеної дати базова відсоткова ставка за вкладами строком 184 та 270 днів буде встановлена на рівні 13,75% річних в гривні. А дохідність депозитів у національній валюті зі строками розміщення коштів 367 та 545 днів становитиме 14% річних.


Як і раніше, ти можеш отримати додаткові +0,25%, розміщуючи на депозиті понад 250 тис. грн. Та додаткові +0,5% до базової ставки, при оформлення депозиту на суму більше 400 тис. грн.


Крім того, ти можеш скористатися умовами програми Unex Максимум. Гроші +, за умовами якої нові вкладники Unex Bank отримують підвищені відсотки за депозитом.


Нагадаємо, оформлення депозиту Unex Максимум доступно онлайн. Клієнти Unex Bank можуть просто та зручно відкрити потрібний депозит у застосунку Unex Bank. А ті українці, які ще не користуються вигідними умовами депозитних вкладів Unex Максимум, можуть оформити вклад, не відвідуючи відділення, за посиланням.

Ознайомитися з оновленими ставками за депозитом Unex Максимум, що застосовуватимуться з 18 червня, ти можеш за посиланням.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?