Відділення та банкомати

Зустрічай нових друзів картки безвідсоткової розстрочки Мед

21 жовтня

Минулого місяця серед партнерів картки Мед з’явилося чимало крутих друзів.


Давай знайомитися!


1. Девіз мережі розумної техніки KTC – Коли Ти Смарт. Бо в інтернет-магазині компанії та ще 18 офлайн-салонах ти зможеш придбати смартфони та телевізори, смарт-годинники та ігрові консолі, техніку для дому та багато інших розумних гаджетів. А з карткою розстрочки Мед матимеш 3 місяці безвідсоткової розстрочки на все!


2. Надзвичайне обслуговування та дружню атмосферу шукай у магазинах техніки FOPI. Крім неймовірного сервісу тут знайдеш смартфони найкращих світових брендів, телевізори та фотоапарати, системи охорони, славнозвісну техніку Dyson. І навіть квадрокоптери. Обирай що потрібно онлайн або завітай до салонів мережі в Одесі та Чорноморську. З карткою Мед матимеш 3 місяці розстрочки без переплат.


3. Мешкаєш у Миронівці? Тоді мерщій по техніку до магазину Експерт, що на вул. Перемоги 19. Розраховуйся карткою Мед, а сплачуй за покупки впродовж наступних 4-х місяців.


4. Іграшки для дітей будь-якого віку купуй в інтернет-магазині Плюшево Тойс. З карткою Мед – в розстрочку 2 місяці.


5. Одяг українських брендів Roksana та LEINLE для нього та для неї, а також для дітей купуй в магазинах у Києві, Запоріжжі та Івано-Франківську з розстрочкою 2 місяці за карткою Мед без відсотків та переплат. Адже реальна річна відсоткова ставка за карткою Мед 0,001%. Шукай найближчий магазин на інтерактивній мапі у застосунку Мед.


Є Мед – є розстрочка!

 

І не забудь про акцію «Мед для кожного» - оформлюй у найближчому відділенні Unex Bank яскравий медовий «пластик», справжню прикрасу твого гаманця: безкоштовно до 31 жовтня!


А якщо в тебе ще немає картки Мед з лімітом розстрочки до 100 000 грн, то отримуй її онлайн за 10 хвилин просто зараз:

  • Переходь за посиланням та встановлюй безкоштовний додаток Мед на свій смартфон;
  • Заповни невеличку анкету та отримай персональну пропозицію ліміту розстрочки;
  • Підпиши електронні договори та отримай дані картки Мед на свій смартфон;
  • Додай їх до гаманця Google Pay або Apple Pay.


Все готово! Купуй зараз, а плати потім.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?