Відділення та банкомати

Лізинг у Києві

27 лютого

У третьому кварталі 2023 року сума підписаних банками лізингових угод зросла на 36,5% порівняно з аналогічним періодом 2022 року.

Головним чином таких показників було досягнуто ринком завдяки активізації юридичних осіб – лізингоодержувачів. За даними Асоціації лізингодавців, у нових, підписаних у зазначений період угодах, частка компаній становила 93,3%.


Лізинг у Києві

Техніка для бізнесу в Києві в лізинг стала популярнішою не лише за об'єктивними статистичними показниками. Ми відзначаємо збільшення попиту на всіх каналах. Компанії купують у лізинг легкові автомобілі, спецтранспорт, вантажівки та тягачі. Агровиробники активно оновлюють парк техніки: трактори, комбайни та сівалки – ринок розвивається у всіх напрямках.

Звісно, до довоєнних показників ще далеко. Але незважаючи на війну та дуже суттєві ризики, бізнес хоче розвиватися. До речі, це ще одна причина популярності лізингу як альтернативи банківському кредитуванню. Тим більше зараз, коли держава розширила дію пільгової програми 5-7-9% на цей вид фінансування. До речі, незабаром до неї приєднається і Unex Bank.

Втім, користується певним попитом і фінансовий лізинг у Києві серед фізичних осіб. Зрозуміло, говорити про шалену популярність лізингу серед приватних клієнтів не можна, про що свідчить згадана вище статистика. Однак у найближчому майбутньому і цей клієнтський сегмент стане масовим споживачем лізингу.

Лізинг був незвіданим фінансовим продуктом для українців, коли йшлося про придбання власного автомобіля. Але здійснивши покупку автомобіля у лізинг, відчувши його доступність, покупець неодмінно стане його прихильником. Адже лізинг має низку істотних переваг перед класичним кредитуванням не лише для бізнесу, а й для фізичних осіб.


Лізинг авто у Києві для юридичних осіб

Втім, змушений визнати, що поки що це лише перспективи, потенціал. Нині ж, на початку 2024 року, основними лізингоодержувачами залишаються юридичні особи. Техніка для бізнесу, профінансована за моделлю лізингу, є найкращим рішенням для бізнесу. Не стану тут перераховувати всі переваги – їх багато. Багатьом для ухвалення рішення достатньо одного – у момент отримання об'єкта лізингу лізингоодержувач наділяється правом податкового кредита.

Чи варто казати, що таких преференцій класичне кредитування запропонувати компанії не може. В результаті значна частка автотранспорту купується бізнесом саме в лізинг.

Але йдеться не лише про легкові машини. Логістичні виклики, з якими Україна зіткнулася з початку війни, вивели вантажні автоперевезення на абсолютно новий рівень. Навіть зараз, на початку 2024 року, лізинг вантажних авто у Києві є одним із ключових субсегментів галузі.

Ну і, звичайно, агровиробники – драйвер української економіки, який має, мабуть, максимальний експортний потенціал у поточних умовах, робить погоду і на ринку лізингу.

Ну а якщо вам необхідна техніка для бізнесу, ви можете звернутися безпосередньо до фахівців Unex Лізинг. Або спочатку підібрати необхідну техніку в одному з дилерських центрів, навіть якщо він не входить до числа партнерів Unex Лізинг – наші фахівці підготують вам пропозицію на купівлю обраної техніки в лізинг. Лізинг від Unex Bank пропонує можливість придбати на вигідних умовах легкові та комерційні автомобілі, сільськогосподарську техніку, спецтехніку та вантажний транспорт.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?