Відділення та банкомати

19 липня у Києві відбулася Ukrainian Credit Conference

20 липня

Іван Світек, Голова Правління Unex Bank, брав участь у панельній дискусії «Революція ринку фінансових послуг» Ukrainian Credit Conference, яка вчора відбулася у Києві.


На своїй платформі конференція забрала понад 20 спікерів та 200 учасників, де ключові представники фінансової спільноти обговорювали тенденції кредитного ринку країни. Іван Світек поділився своїми думками щодо найпрогресивніших діджітал-інструментів доступу до фінансування, розказав, на які технології та продукти потрібно ставити в майбутньому та де шукати «блакитний океан». 


«Я пишаюся тим, що українці – нація, яка не опускає рук, бореться і розвивається навіть в умовах війни. Кожен день український бізнес робить щось, щоб не просто вижити, а щоб розвиватися заради післявоєнного майбутнього. Звісно, потреба в кредитах зросте. Ринок має рухатися в онлайнізацію продуктів – бо це не лише швидко, а ще й безпечно для клієнта в умовах війни. Майбутнє за банками, які застосовують технології та розвиваються як фінтех. Швидкість, реагування на зміни, креативність, тестування гіпотез, запуск нових продуктів, своєчасна відмова від того, що не спрацювало – ось те, що притаманне Unex Bank вже сьогодні. Не бійтесь помилятися – пробуйте! Адже «блакитний океан» - у нових продуктах. Саме з ними прийдуть і нові клієнти. Інвестиції – хороший приклад. І саме тому ми не зупинили нашу розробку інвестиційного застосунку навіть в умовах війни», - поділився з учасниками конференції Іван Світек. 


Конференція стала майданчиком живого нетворкінгу, де провідні експерти обговорювали актуальні потреби українського споживача, аналізували, як змінився ринок кредитування за останні півроку. Дискутували, як знизити ризики заборгованості і збільшити доходи галузі. Ділилися, якими є світові тренди прогресивного регулювання PDL-ринку. 


Дякуємо організаторам конференції, finance.ua, за можливість живого спілкування і обміну думками!

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?