Відділення та банкомати

Безкоштовно поповнюй картки та плати за кредитом у City24

22 серпня

Шукаєш зручний та вигідний спосіб поповнити картку Юнекс Банку або сплатити за кредитом? Обирай термінали самообслуговування City24 та отримуй:


Операції без комісії

Між Unex Bank та мережею City24 підписано пряму угоду. Це означає, що усі операції поповнення рахунків Юнекс Банку через термінали City24 гарантовано проводяться без комісії.


Максимально зручно і швидко

Обирай будь-який зручний для тебе спосіб поповнення: у терміналах City24 ти можеш покласти готівкові кошти в гривні на картку Юнекс Банку за номером картки чи номером рахунку IBAN. А також внести платіж за кредитом. Гроші будуть зараховані за 5 хвилин.


Будь-де, будь-коли

City24 найбільша небанківська термінальна мережа, що налічує понад 10 000 терміналів самообслуговування по Україні. Подивись на мапі, можливо, найближчий термінал знаходиться поруч з тобою просто зараз. 

Значна частина терміналів City24 розташована у загальнодоступних місцях, тож працює цілодобово без обмежень.

Шукай найближчий термінал City24 на інтерактивній мапі - сплачуй зручно та безкоштовно!


City24 – зареєстрована торгівельна марка фінансової компанії ТОВ «Свіфт Гарант», яка за ліцензією НБУ надає фінансові послуги своїм клієнтам щодо переказу коштів у національній валюті без відкриття рахунків. Компанія володіє власним програмним забезпеченням та керує мережею із понад 10 000 терміналів самообслуговування по всій території України. 

Внутрішньодержавна платіжна система «City24» за результатом моніторингу визнана Національним банком України «Значущою платіжною системою».

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?