Відділення та банкомати

Фокстрот та Unex Bank посилюють співпрацю

20 вересня

Наприкінці липня 2023 року одна з найбільших мереж магазинів електроніки та побутової техніки Фокстрот та Unex Bank завершили тестування цифрових систем та запустили програму on-board кредитування для покупців мережі Фокстрот. Відтак усі українці отримали змогу купувати сучасну та якісну техніку і електроніку у 119 магазинах Фокстрот по всій Україні в кредит на комфортних та вигідних умовах від Unex Bank.


Трохи згодом, 1 вересня 2023 року, в рамках програми партнерства мережа магазинів електроніки та побутової техніки приєдналася до програми розстрочки Мед. Відтак усі існуючі та майбутні власники картки розстрочки Мед отримали можливість купувати зараз, а платити частинами впродовж 3-х місяців потім в усіх офлайн-магазинах мережі.


Чесна розстрочка за карткою Мед дозволяє купувати товари та послуги без переплат, авансів та відсотків в межах ліміту до 50 000 гривень. Реальна річна процентна ставка за карткою Мед становить 0,001% річних.


«Партнерство з Фокстрот – це приклад класичного win-win співробітництва. Ми щиро раді стати частиною екосистеми Фокстрот, що об’єднує мільйони українців у 67 містах та містечках України. Ми в повній мірі розділяємо усі цінності, що несе один з найдавніших рітейл-брендів України та прагнемо стати справді зручним, корисним та вигідним партнером не тільки для мережі Фокстрот, але й для усіх клієнтів компанії», - розповіла Аліна Компанець, директорка з маркетингу Unex Bank.


У банку повідомляють, що під час реалізації програми POS-кредитування в мережі магазинів Фокстрот було запроваджено низку нових технічних рішень, що дозволили побудувати систему швидкого ухвалення рішень по кредитних заявках, які надходять від менеджерів магазинів. Відтак покупець за лічені хвилини отримує рішення за кредитом та може придбати обрану техніку майже миттєво.


Ще більш вигідною та зручною пропозицією Unex Bank є картка розстрочки Мед. Адже з її допомогою можна придбати потрібну техніку на суму до 50 000 гривень з оплатою частинами без комісій та відсотків.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?