Відділення та банкомати

Грай, даруй, дивуй зараз, а плати потім: “Будинок іграшок” доєднався до програми розстрочки Мед

22 липня

Найбільша українська мережа магазинів іграшок “Будинок іграшок” доєдналася до програми безвідсоткової розстрочки Мед.


Відтак, усі власники солодких карток Мед можуть купувати будь-які товари з широчезного асортименту “Будинок іграшок” на виплат терміном 3 місяці. Без авансів, відсотків, комісій та переплат, адже реальна річна відсоткова ставка за карткою Мед 0,001%.


Карткою Мед можна розрахуватися в одному з 56 офлайн-магазинів мережі по всій Україні. При цьому безвідсоткова розстрочка буде автоматично застосована до всіх покупок у чеку, за які сплачено карткою Мед.


А з лімітом розстрочки до 100 000 грн маєш просто безмежні можливості здивувати малечу неймовірним подарунком. Обирати є з чого: у “Будинок іграшок” понад 50 000 іграшок на будь-який смак та вік – від немовлят до дорослих.


Нагадаємо, що картка Мед дає можливість розраховуватись онлайн і офлайн у будь-якій з понад 2000 партнерських точок продажів, включно з ROZETKA, Фокстрот, WINETIME, SOCAR, FOZZY. В аптеках та на СТО, квіткових магазинах та меблевих салонах, хімчистках та дитячих магазинах. Усі покупки, здійснені в партнерській мережі, діляться на рівні частини та сплачуються протягом 1-12 місяців в залежності від умов магазину-партнеру.


Оформити віртуальну картку Мед з лімітом розстрочки до 100 000 грн можна онлайн безкоштовно. Для цього потрібно встановити на свій смартфон додаток Мед, заповнити анкету та отримати персональний ліміт розстрочки. Після цього залишається лише додати дані картки до гаманця Google Pay або Apple Pay. І все!


Є – Мед є розстрочка! 

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?