Відділення та банкомати

Харківське відділення №1 завершує свою роботу у березні

21 лютого

4 березня завершить роботу міське відділення №1 у місті Харкові, що розташоване за адресою вул. Ярослава Мудрого, 38. Оскільки його локація є незручною для клієнтів банку.

Після відкриття нового відділення на пр-т Науки, 32 стало зрозуміло, що більшість клієнтів обирають саме його, оскільки воно має більш зручне розташування. Зважаючи на зручність клієнтів Юнекс Банк продовжить працювати та надавати харків’янам прості та вигідні банківські послуги виключно за адресою пр-т Науки, 32.

"Юнекс Банк продовжує розвивати власну мережу відділень. За неповних 2 місяці 2022 року вже відкрито 5 відділень у різних містах України: банк змінює локації для відділень, які не відповідають потребам клієнтів, і одночасно робить набагато зручнішим не лише розташування, а й саме приміщення. Ця робота триватиме і у 2022-му році", - говорить Аліна Компанець, директор з маркетингу Юнекс Банку.


Тож зверніть увагу, що починаючи з 14 березня 2022 року в місті Харкові банк чекатиме на клієнтів за адресою пр-т Науки, 32. Відділення за адресою вул. Ярослава Мудрого, 38 буде зачинено.


З будь-яких питань щодо закриття відділення звертайтеся за телефоном Центру турботи 0 800 3 111 33.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?