Відділення та банкомати

Картки Мед незабаром можна буде отримати у «пластику»

05 липня

Картка безвідсоткової розстрочки Мед, якою можна купувати у розстрочку до 12 місяців будь-які товари та послуги у партнерській мережі програми Мед, стає ще зручнішою. Незабаром для тебе будуть доступні фізичні «пластикові» картки. Отримати їх зможуть як існуючі клієнти Unex Bank, в тому числі й ті, що вже користуються віртуальною карткою Мед, так і нові, що вперше оформляють картку безвідсоткової розстрочки з лімітом до 100 000 грн. Вартість оформлення першої фізичної картки Visa Debit Classic з чіпом та можливістю безконтактної оплати становить 300 грн.

Відповідні зміни щодо тарифікації випуску фізичних карток Мед наберуть чинності 5 серпня 2024 року, а ознайомитися з ними завчасно ти можеш за посиланням.


Зауважимо, що віртуальні картки Мед, як і раніше, ти можеш оформити безкоштовно онлайн. Вони продовжують працювати, як і раніше. 

Нагадаємо, що картка Мед дає можливість розраховуватись онлайн і офлайн в одній з понад 2000 партнерських точок продажів, включно з ROZETKA, Фокстрот, WINETIME, SOCAR, FOZZY. В аптеках та на СТО, квіткових магазинах та меблевих салонах, хімчистках та дитячих магазинах. Усі покупки, здійснені в партнерській мережі, діляться на рівні частини та сплачуються протягом 1-12 місяців в залежності від умов магазину-партнеру.

Реальна річна відсоткова ставка за карткою Мед – 0,001%.


Оформити віртуальну картку Мед ти можеш онлайн безкоштовно, для цього встанови на свій смартфон додаток Мед, заповни анкету та отримай персональний ліміт розстрочки. Після цього залишається лише додати дані картки до гаманця Google Pay або Apple Pay.

Придбати фізичну картку за бажанням ти можеш у найближчому відділенні Unex Bank.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?