Відділення та банкомати

Картки Visa від Юнекс Банку відтепер можна під’єднати до Google Pay

12 квітня

З 12 квітня власники карток Visa від Юнекс Банку отримали можливість користуватися зручним та безпечним інструментом безконтактної оплати Google Pay. Все, що для цього потрібно – додати картку до гаманця Google Pay на смартфоні чи іншому пристрої, який оснащено NFC-чіпом.


Це зручно

Більше не треба мати фізичну картку під рукою. Достатньо смартфону, на якому налаштована можливість оплати Google Pay. За даними НБУ, 92,3% усіх POS-терміналів, які встановлено в українських торгових точках, мають можливість приймати оплату безконтактно.


Це безпечно

Google Pay не надсилає дані картки, коли ви здійснюєте оплату смартфоном чи іншим пристроєм. Замість того для надання необхідних для проведення платежу даних використовується зашифрований номер віртуального рахунку - токен, який неможливо підробити. Тому дані вашої реальної картки залишаються у цілковитій безпеці.

Нагадаємо, що сервіс Google Pay був доступний для власників карток Юнекс Банку й раніше. Проте до 12 квітня 2022 року до нього були підключені тільки картки MasterCard від Unex Bank.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?