Відділення та банкомати

Купуй долари ще дешевше

13 квітня

Купуй долари з додатковою вигодою, адже ми знижуємо комісію за придбання безготівкової іноземної валюти з розміщенням на тримісячному вкладі за курсом міжбанку: з 14 квітня 2023 року комісія становитиме лише 0,75% від суми.


Це означає, що ти купуватимеш долари США за курсом не вище 37,21 грн/$.


Умови купівлі євро з подальшим розміщенням на депозиті залишаються незмінними: як і раніше комісія становить 1,3% від суми в національній валюті, ставка за депозитним вкладом становить 0,01%. Зважаючи на той факт, що курс гривні до євро не є фіксованим та залежить від коливань пари євро/долар на міжнародному ринку, визначити кінцеву вартість єдиної європейської валюти можна лише в момент її придбання. Дізнавайся актуальний курс за номером 0 800 3 111 33 або у відділенні банку.


Нагадаємо, що послуга купівлі безготівкової валюти за курсом міжбанку доступна за умови розміщення придбаної валюти на тримісячному безвідкличному вкладі за ставкою 0,1% в доларах США та 0,01% в євро.


Максимальна сума, яку може придбати клієнт з використанням зазначеної послуги обмежена вимогами НБУ та не може перевищувати 100 тисяч гривень на місяць.


Послуга доступна у всіх відділеннях Unex Bank.


Шукай найближчий офіс на інтерактивній мапі та купуй валюту вигідно!

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?