Відділення та банкомати

Купуй долари за курсом міжбанку

29 вересня

Юнекс Банк доєднався до програми продажу безготівкової іноземної валюти із подальшим розміщенням коштів на депозитному вкладі строком 3 місяці, яку було запроваджено Національним банком України 21 липня.


Відтак з 29 вересня 2022 року приватні клієнти мають можливість придбати у будь-якому відділенні Юнекс Банку безготівкові долари в межах встановленого регулятором ліміту 50 тис грн на місяць. Наразі послуга доступна лише у відділеннях, але незабаром така можливість з’явиться і в мобільному додатку.


Придбані за заявкою клієнта на міжбанку кошти, згідно вимог Постанови НБУ №18 від 24 лютого 2022 року, розміщуватимуться на депозитному вкладі Unex Максимум строком 93 дні. Дострокове зняття коштів, що розміщені на такому вкладі, не передбачено. Відсоткова ставка по вкладу - 0,1% річних.


Вартість послуги становить 2,6% від суми заявки на придбання валюти на МВРУ. Комісійна винагорода стягується одноразово перед купівлею іноземної валюти.


Купівля валюти відбувається за курсом продажу іноземної валюти на МВРУ станом на час подання заявки (наразі офіційний фіксований курс НБУ +1%). Юнекс Банк не встановлює «спеціального» курсу придбання валюти в рамках продукту.


Після завершення строку дії депозитного вкладу можна зняти кошти в іноземній валюті в касі будь-якого відділення Unex Bank без комісії.


Зважаючи на той факт, що курс долару США до гривні є фіксованим, а коливання на МВРУ обмежені діапазоном +/-1%, з урахуванням комісійної винагороди, що її стягує Банк, кінцевий курс купівлі доларів таким чином становитиме 37,9 грн/$, що значно нижче показників готівкового ринку. Важливо, що в Unex Bank немає комісії за зняття коштів після того, як строк депозиту спливе. Тож вказаний курс – це кінцева ціна валюти для клієнта.


Знайти найближче відділення можна за посиланням

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?