Відділення та банкомати

Купуй страховку онлайн від провідних компаній в новому web-сервісі Unex Bank

02 вересня

Unex Bank продовжує вдосконалювати дистанційні сервіси та запускає онлайн сервіс підбору та придбання страхових полісів від провідних компаній України. Наразі тобі доступні найбільш популярні в Україні страхові послуги:

  • Автоцивілка або Обов’язкове страхування відповідальності власників транспортних засобів з надзвичайно простим оформленням за номером авто та можливістю обрання низки опцій: з франшизою чи без, додатковим покриттям (збільшеним лімітом відповідальності понад передбаченим законодавством) чи без нього;
  • «Зелена картка» - обов’язковий поліс для подорожі автівкою на українських номерах за кордон;
  • Туристичне страхування медичних витрат для подорожуючих за кордон;


За кожним з цих напрямів маєш змогу обрати найкращі умови від провідних страхових компаній партнерів Unex Bank: СК «АРКС», СК «ПЗУ Україна», СК «ВУСО». За потреби включити додаткові послуги та опції та одразу придбати електронний поліс – його ти за кілька хвилин отримаєш на електронну пошту, вказану при оформленні.


Зауваж! Вартість полісу для тебе не буде дорожчою за пропозицію, отриману безпосередньо в обраній страховій компанії. 


Ба більше, розраховуючись картками Unex Smart та Unex Card 2.0 матимеш 1% кешбеку. А якщо в тебе ще немає такої, можеш відкрити її онлайн просто зараз за кілька хвилин.

Хоча, звісно, ти можеш розрахуватися за поліс карткою будь-якого іншого банку.


Купуй страховку #простозручно онлайн у Unex Bank!

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?