Відділення та банкомати

Купуй у VARUS з розстрочкою Мед: мережа супермаркетів доєдналася до програми безвідсоткової розстрочки

15 липня

Одна з найбільших мереж супермаркетів VARUS, що входить в ТОП-10 рітейлерів України за версією Forbes, на початку липня доєдналася до програми безвідсоткової розстрочки Мед.


Це означає, що усі власники картки Мед тепер можуть купувати будь-які товари, що представлені у VARUS, зараз, а сплачувати за них вже наступного місяця. Без авансів, відсотків, комісій та переплат, адже реальна річна відсоткова ставка за карткою Мед – 0,001%.


VARUS – це широка мережа просторих та комфортних супермаркетів, що налічує 108 точок продажів по всій Україні. Тут можна придбати свіжі фрукти та овочі, м’ясо та рибу, піцу власного виробництва та ще понад 20 000 найменувань інших продуктів та товарів широкого вжитку.


І все це можна придбати на виплат, просто розрахувавшись на касі карткою Мед.


Нагадаємо, що картка Мед дає можливість розраховуватись онлайн і офлайн у будь-якій з понад 2000 партнерських точок продажів, включно з ROZETKA, Фокстрот, WINETIME, SOCAR, FOZZY. В аптеках та на СТО, квіткових магазинах та меблевих салонах, хімчистках та дитячих магазинах. Усі покупки, здійснені в партнерській мережі, діляться на рівні частини та сплачуються протягом 1-12 місяців в залежності від умов магазину-партнеру.


Реальна річна відсоткова ставка за карткою Мед – 0,001%.


Оформити віртуальну картку Мед з лімітом розстрочки до 100 000 грн ти можеш онлайн безкоштовно, для цього встанови на свій смартфон додаток Мед, заповни анкету та отримай персональний ліміт розстрочки. Після цього залишається лише додати дані картки до гаманця Google Pay або Apple Pay.



icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?