Відділення та банкомати

Купуй впевненість лише за 349 гривень на рік: доступно у всіх відділеннях Юнекс Банку

28 липня

Відтепер у всіх відділеннях Юнекс Банку українці можуть придбати пакетні послуги «Допомога в дорозі» від компанії SOS Ukraine. Лише за 349 грн/місяць власники пакету SOS UKRAINE отримають доступ до цілодобової допомоги у будь-якій точці нашої країни. А за 449 грн підтримку в дорозі можна отримати майже по всій Європі в рамках пакету SOS UKRAINE EU.


Що всередині?

Програма SOS Ukraine дозволяє застрахуватися від найбільш розповсюджених проблем в дорозі. До українського та європейського пакетів автоасистансу включено 3 евакуації автівки загальною вартістю не більше 2 000 гривень, заміна пошкодженого колеса в дорозі, доставка палива до машини, запуск двигуна, якщо сів акумулятор та таксі на суму до 500 грн.

Тож які б неприємності не сталися під час подорожі, SOS Ukraine подбає про вирішення усіх негараздів абсолютно безкоштовно – усі послуги вже включені до пакету. Крім того, користувачі SOS Ukraine цілодобово та без обмежень можуть отримати консультації телефоном: від суто технічних питань, до допомоги при оформленні ДТП.


Де придбати?

Придбати пакети автоасистансу SOS Ukraine можна в будь-якому відділенні Юнекс Банк. Просто запитай нашого менеджера про SOS Ukraine і за кілька хвилин вже зможеш користуватися усіма перевагами програми.


Скільки це коштує?

Доступ до програми на всій території України коштує 349 гривень. Це дозволяє користуватися перевагами автоасистансу протягом року з моменту підключення до сервісу.

Для подорожей по Європі скористайся пакетом SOS UKRAINE EU, який коштує 449 гривень та відкриває доступ до послуг на території Австрії, Бельгії, Болгарії, Великобританії, Угорщини, Німеччини, Греції, Данії, Ірландії, Іспанії, Італії, Латвії, Литви, Люксембургу, Нідерландів, Польщі, Португалії, Румунії, Словаччини, Словенії, Фінляндії, Франції, Хорватії, Чехії, Швеції, Естонії протягом року з моменту оформлення програми.

Завітай у відділення та придбай сервіс автоасистансу, щоб почуватися впевненіше у дорозі. 

Зміст статті

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?