Відділення та банкомати

Купуй євро за курсом міжбанку

08 березня

Ви просили – ми зробили! З 15 березня у всіх відділеннях Unex Bank буде можливість придбати за курсом міжбанку не тільки долари, але ще й євро. Як і у випадку з американською валютою, придбані євро, згідно вимог Національного банку України, будуть автоматично зараховані на депозитний вклад Unex Максимум строком 93 дні під 0,01% річних.


Це вигідно!


Максимальна сума придбання валюти обмежена еквівалентом 100 000 гривень на місяць. Зауваж, що це обмеження застосовується до кожного клієнта незалежно від того, яку саме валюту він купує.


Вартість послуги складає 1,3% від суми операції. Жодних інших платежів, зокрема за відкриття та супроводження рахунку, знятті готівкової валюти після завершення строку вкладу, не передбачено.


Нажаль, через волатильність пари євро/долар ми не можемо вказати кінцеву вартість безготівкових євро, які можна придбати за курсом міжбанку. Але запевняємо, що це так само вигідно, як і купівля доларів.


Послуга буде доступна для усіх українців, починаючи з 15 березня 2023 року та надаватиметься виключено у відділеннях Unex Bank.


Шукай найближчий офіс Unex Bank на мапі та купуй валюту вигідно!

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?