Відділення та банкомати

Міжнародний поліс Зелена картка в Юнекс Банк

09 вересня

Відтепер ти маєш змогу придбати Міжнародний автомобільний сертифікат «Зелена картка», який є обов’язковим для подорожей автівкою по Європі, в будь-якому відділенні Юнекс Банку. Для цього необхідно лише надати менеджеру усі необхідні для оформлення полісу дані та обрати термін дії страхового полісу. За кілька хвилин можна рушати у подорож.

Як це працює


Страховий партнер Юнекс Банку, СК ВУСО, забезпечує майже миттєве оформлення страхового полісу. Щоб придбати його, навіть не треба мати при собі документи на авто – достатньо знати всі необхідні дані:

  • Тип транспортного засобу (легкове чи вантажне авто, мотоцикл, автобус);
  • РНОКПП (ІПН - ідентифікаційний код);
  • ПІБ (англійською мовою) та дату народження;
  • Телефон;
  • Марку та модель автомобіля;
  • Державний номерний знак.


Але, щоб уникнути помилок, ми все ж рекомендуємо мати при оформленні полісу бодай фото потрібних документів.


Лишається лише обрати термін дії полісу (від 15 днів до одного року), перевірити коректність його заповнення та сплатити страховий платіж у касі Банку або онлайн платіжною карткою. Після цього менеджер роздрукує страховий поліс та за потреби надішле електронну копію на вказану адресу.

Що варто знати про Зелену картку


Міжнародний автомобільний сертифікат «Зелена картка» є обов’язковим для подорожей Європою легковою автівкою чи вантажівкою, мотоциклом або автобусом. Він є аналогом української автоцивілки – покриває заподіяну шкоду майну та здоров’ю третіх осіб, що були спричинені ДТП з вини застрахованої особи. Проте його дія розповсюджуються на 45 країн Європи, Азії та Африки, а розмір покриття регламентується національним законодавством кожної з країн.


Зелена картка «прив’язується» до автівки. Тож навіть якщо за кермом буде не власник авто чи полісу, страховка покриє завдану шкоду.

Як придбати Зелену картку?


Просто завітай до найближчого відділення Юнекс Банку у твоєму місті та запитай менеджера про страхування авто за кордоном.


Страховий партнер Юнекс Банку – СК ВУСО, що працює на українському ринку з 2001 року та входить до ТОП-10 рейтингу страховиків Forinsurer як за розміром страхових премій, так і за обсягом страхових виплат.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?