Відділення та банкомати

Оптимізуємо карткові тарифні плани

21 червня

Unex Bank продовжує оптимізувати лінійку карткових тарифних планів, покращуючи умови для нових та існуючих клієнтів, та закриваючи неактуальні тарифні пакети. Згідно цієї стратегії банк ухвалив рішення про закриття для підключення новими клієнтами застарілого тарифного пакету «UNEX Агент» з 22 липня 2023 року.


Що зміниться?


  • Ми не блокуватимемо карток існуючих клієнтів, що обслуговуються за умовами ТП «UNEX Агент». До завершення строку дії такі картки й надалі будуть працювати за старими умовами.


  • В той же час картки, строк дії яких завершиться після 21 липня, будуть перевипускатися та обслуговуватися за умовами тарифного плану Unex Smart, за якими Unex Bank нараховує підвищені відсотки по залишках власних коштів клієнтів та кешбек 1% на всі розрахункові операції крім вичерпного переліку MCC.


  • Власники карток, що обслуговуються за умовами ТП «UNEX Агент», за бажання також можуть самостійно ініціювати перевипуск карток за тарифним планом Unex Smart.


Для цього потрібно звернутися до центру турботи Unex Bank за безкоштовним номером 0 800 3 111 33. Або завітати до найближчого відділення Unex Bank.


Зауважимо, що до 21 липня 2023 року картки «UNEX Агент», строк дії яких завершується до зазначеної дати, перевипускатимуться за тарифним планом «UNEX Агент».

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?