Відділення та банкомати

Підвищуємо ставки на залишок власних коштів по картках

04 травня

10 травня 2023 року наберуть чинності оновлені умови обслуговування низки карток Unex Bank. Відтак із зазначеної дати ми нараховуватимо збільшені відсоткові ставки на залишок власних коштів на карткових рахунках:


  • По картках Unex Smart ставку буде збільшено до 5% річних для залишків від 100 гривень до 100 тисяч гривень. Та до 8% річних для залишків понад 100 тисяч гривень.
  • Для карток Unex Premium ставки по залишках зростуть до 5,5% річних та 8,5% річних відповідно для сум до 100 тисяч гривень та для більших заощаджень.
  • За картками, що обслуговуються в межах тарифних пакетів Соціальний та Unex Salary з 10 травня буде нараховуватися ставка 3,5% річних незалежно від суми залишку власних коштів.
  • Для карток Unex Salary+ standart ставку буде збільшено до 3% річних та 4% річних відповідно для сум до 100 тисяч гривень та для більших заощаджень.
  • А в тарифному пакеті Unex Salary+ premium ставка нарахувань на суму до 100 тисяч гривень збільшиться до 5,5% річних. Для залишків понад 100 тисяч гривень ставка зросте до 8,5% річних.


Решта умов обслуговування карток в зазначених тарифних пакетах залишаються незмінними. Нагадаємо також, що в усіх зазначених тарифних планах нарахування відсотків на залишок коштів за умови, що на рахунку зберігається 100 або більше гривень.


Ще не маєш картки Unex Bank? Рекомендуємо зручну та вигідну картку Unex Smart! Переходь за посиланням та оформлюй онлайн просто зараз!

З детальною інформацією про заплановані зміни ви можете ознайомитись за посиланням.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?