Відділення та банкомати

Солодке комбо від Unex Bank

28 червня

Хапай подвійну вигоду від Unex Bank: 

  1. Чесна картка розстрочки Мед з лімітом до 50 000 грн та оплатою частинами до 12 місяців без комісій, відсотків, авансів та переплат.
  2. Додаткові +0,5% до вигідного депозиту Unex Максимум: 20,5% річних у гривні за умови вкладу від 5 тис грн на 93 дні!


Завітай до будь-якого відділення Unex Bank, оформлюй солодку картку розстрочки Мед та відкривай депозит Unex Максимум у гривні на будь-який строк з гарантованими додатковими +0,5% до базової ставки!


Пропозиція діє в усіх відділеннях банку з 28 червня 2023 року доти, поки не буде ухвалено рішення про її скасування, та доступна для усіх громадян України старше 21 року.


Зауваж, що бонусна ставка нараховується на один депозитний вклад Unex Максимум у гривні, який було відкрито у відділенні після 28.06.2023 клієнтом, що в той же день отримав ліміт розстрочки за карткою Мед. Реальна річна відсоткова ставка за карткою 0,001%.


Солодке комбо від Unex Bank – це:

  • Розстрочка на покупки у партнерській мережі аптек, АЗС та магазинів, що стрімко розширюється. Купуй зараз – плати потім!
  • Найкращий депозит за версією FinAwards 2023 з поповненням з першого дня та можливістю отримати відсотки авансом. 100% гарантії повернення: Unex Bank – учасник ФГВФО.


Поспішай за солодкими умовами розстрочки Мед та бонусом до депозиту до будь-якого відділення Unex Bank

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?