Відділення та банкомати

Строк дії карт подовжено

28 лютого

Друзі, ми розуміємо усю складність ситуації, в якій кожен з нас опинився. Ми продовжуємо працювати та ухвалювати рішення, які можуть вам допомогти. Наразі ми повідомляємо, що усі карти, строк дії яких спливав в період з 02/22 до 06/22 автоматично подовжуються до червня 2022 року.

Ви можете й надалі користуватися цими картками: розраховуватись за покупки, знімати готівку тощо. Є лише один виняток, спричинений технічними особливостями: нажаль транзакції в мережі інтернет по таких картках будуть неможливі, що викликано особливостями процесу інтернет-еквайрінгу.

Зауважимо! Це повідомлення актуальне тільки для тих клієнтів, строк дії карток буде подовжено автоматично у зв’язку із спливом терміну дії. Всі інші картки працюють без особливостей.

Також ухвалено рішення про підвищення ліміту на зняття готівки на касах торговців (супермаркети, магазини тощо) з карток MasterCard до 1000 грн. Ліміт для карток Visa становить 6000 грн. Нагадуємо, зняття готівки на касах пропонують не всі торговці. Наразі до сервісу підключено мережі Сільпо, Фора, Varus. АЗС Окко, WOG, БРСМ, Укрнафта.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?