Відділення та банкомати

Unex Bank приєднався до Системи BankID НБУ

23 лютого

Юнекс Банк завершив тестування та інтегрувався до Системи BankID НБУ. Відтепер усі наші клієнти можуть користуватися зручним та безпечним методом ідентифікації під час отримання фінансових та інших послуг онлайн.

Важливо, що Юнекс Банк підключився до системи одразу в двох статусах: надавач послуг та ідентифікатор.Як абонент-надавач послуг

У цьому статусі Юнекс Банк має змогу ідентифікувати нових клієнтів, отримуючи дані про них від інших учасників Системи. Наразі скористатися зручним та безпечним методом ідентифікації можна, зокрема, оформлюючи заявку на кредитну картку UnexCard.

Проте найближчим часом скористатися цим методом можна буде й під час оформлення інших онлайн-продуктів банку. Зокрема й тих, які будуть незабаром анонсовані.


Як абонент-ідентифікатор

У цьому статусі Юнекс Банк надає (лише з дозволу своїх клієнтів) дані про них іншим надавачам послуг – учасникам Системи BankID НБУ. Тепер клієнти Юнекс Банку, використовуючи Систему BankID НБУ, можуть авторизуватися у мобільному застосунку Дія та на сайтах, що надають інші державні послуги, голосувати за проєкти та петиції, отримати послуги операторів мобільного зв’язку, орендувати авто тощо.  


Скільки це коштує?

Ідентифікація за допомогою Системи BankID НБУ є безкоштовною для клієнтів.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?