Відділення та банкомати

Unex Bank та city24: рік партнерства

18 березня

Наприкінці лютого 2023 року Unex Bank та ТОВ «Свіфт гарант», що є власником добре знайомих кожному українцю торгівельних марок Moneycom та сity24, уклали угоду та почали співробітництво. В рамках цього процесу Unex Bank надав кредитну підтримку компанії для поповнення обігових коштів та фінансування проєктів розвитку.


«Під брендами city24 та Moneycom працюють понад 25 000 платіжних терміналів самообслуговування (ПТКС) по всій Україні, які щодня приймають десятки мільйонів платежів від українців. Компанія забезпечує миттєве зарахування коштів на рахунки за призначенням, але фізично кошти з терміналу доступні лише після його інкасації. Саме тому компанії потрібні стратегічні фінансові партнери, що гарантують швидке та своєчасне покриття потреб у фінансуванні, що є запорукою зростання та розвитку бізнесу. «І ми раді, що змогли задовольнити усі вимоги нашого партнера та вже понад рік працюємо разом», - пояснює Тетяна Коляско, Директорка департаменту по роботі з бізнес-клієнтами Unex Bank.


Зазначимо, що city24 є одним з ключових партнерів Unex Bank, адже забезпечує зручний та комфортний сервіс поповнення карток, рахунків та погашення кредитів для роздрібних клієнтів Unex Bank.


«Без цього партнерства неможливо уявити сучасний цифровий банк. Адже готівка для українців залишається важливою частиною фінансових звичок. Без city24 ми не змогли б, наприклад, реалізувати 100% онлайн відкриття рахунків, адже вкладнику потрібна зручна «точка входу», в якій він може внести готівкові кошти в фінансову установу. Важливо, що підписані між Unex Bank та ТОВ «Свіфт гарант» договори забезпечують цей сервіс для наших клієнтів без комісії», - додала Тетяна Коляско.


Ми дякуємо ТОВ «Свіфт гарант» за довіру й партнерство! Щиро сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?