Відділення та банкомати

Великий валютний розпродаж від Unex Bank – зараз купуй долари у застосунку по 40,65 грн

26 червня

Unex Bank розпочинає серію валютних розпродажів – «щасливих годин», під час яких всі бажаючи українці мають можливість придбати безготівкову валюту у мобільному застосунку на особливо вигідних умовах.


Сьогодні, 26 червня, у застосунку банку можна придбати долари США за особливим курсом 40,65 грн/$. Такий курс встановлено тимчасово, тож вікно можливостей може тривати лише кілька годин.


«Щасливі години» не є разовими. Ми й надалі будемо запускати особливий курс, щоб не тільки наші клієнти, але й усі бажаючі мали змогу придбати валюту справді вигідно», – зазначила директорка з маркетингу Unex Bank Аліна Компанець.


Нагадаємо, згідно чинних норм кожен українець може придбати безготівкову валюту не більш ніж на 50 000 гривень на місяць в одному банку.


Щоб придбати валюту в Unex Bank, потрібно оформити безкоштовні гривневу та валютну картку Unex Smart та встановити застосунок Unex Bank на свій смартфон. Усі ці дії можна виконати дистанційно, не відвідуючи відділення банку. Поповнити без комісії картку Unex Smart легко - в усіх терміналах City24 та EasyPay.


Обмін валюти у застосунку відбувається миттєво за поточним курсом. При цьому придбана валюта автоматично зараховується на відповідну валютну картку.


Клієнти банку отримують повідомлення про початок валютного розпродажу за особливим курсом просто у застосунок – це ще одна причина мати його в своєму смартфоні.


Нагадаємо, що оформити картку Unex Smart можна онлайн лише за кілька кліків та 5 хвилин. Разом з нею можна отримати:

  • #простозручний обмін валют за вигідним курсом.
  • Поповнення без комісії в терміналах City24 та EasyPay.
  • 5% річних на залишок власних коштів у гривні, якщо на картці зберігається від 10 000 до 100 000 грн;
  • 8% річних на залишок, коли на картці більше 100 000 грн;
  • Кешбек без меж: банк повертає 1% за усі покупки карткою, крім вичерпного переліку MCC.

За посиланням можна отримати цифрову картку Unex Smart, що заробляє, лише за 5 хвилин.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?