Відділення та банкомати

Відкриваємо київські відділення та подовжуємо графік роботи

08 квітня

З понеділка, 11 квітня, починають працювати офлайн одразу два київських відділення Юнекс Банку: на Оболоні (вул. Тимошенка, 29) та на Борщагівці (бул. Кольцова, 14-Е) – таке рішення ухвалило правління банку.

Також, з огляду на безпекову ситуацію, що трохи покращилася, та поступове відновлення роботи комунального транспорту у містах, де працюють відділення Юнекс Банку, ми ухвалили рішення подовжити графік роботи відкритих відділень. 

Відтак з 11 квітня представництва Юнекс Банку у Дніпрі, Кривому Розі, Полтаві, Вінниці, Тернополі, Запоріжжі, Одесі та київські відділення на Оболоні та Борщагівці працюватимуть з 9 ранку до 5-ї години вечора.

Усі вказані відділення працюють в нормальному режимі та надають майже повний перелік зручних та простих банківських послуг як для бізнес-клієнтів, так і для приватних осіб. Наші каси приймають готівкові платежі, в тому числі за комунальні послуги, а менеджери з радістю допоможуть відкрити рахунок, оформити платіжну картку чи депозит за дуже вигідними умовами.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?