Відділення та банкомати

Вносимо окремі зміни до Правил (договірних умов) надання споживчого кредиту фізичним особам

10 жовтня

Зверни увагу, 11 листопада 2024 року набере чинності оновлена редакція Правил (договірних умов) надання споживчого кредиту фізичним особам.


Зокрема Розділ 4 «Права та зобов’язання сторін» доповнений пунктами щодо прав і обов’язків банку та клієнта, у тому числі відповідно до вимог Закону України «Про споживче кредитування» (додано зобов’язання клієнта щодо надання ним банку документів та достовірної інформації при укладанні договору та під час його дії, а також зобов’язання клієнта відшкодувати банку збитки за ненадання або навмисного приховування інформації). Крім того в оновленій редакції додано терміни («Військовослужбовець» та «Захищена категорія») та внесені деякі інші незначні правки та удосконалення.


Зауваж, зміни, що вносяться до документу, стосуються базових умов надання та обслуговування споживчих кредитів. Вони не змінюють жодних істотних умов за вже виданими кредитами.


Оновлена редакція Правил (договірних умов) надання споживчого кредиту закріплена рішенням правління АТ «Юнекс Банк» від 08 жовтня 2024 року та набере чинності 11 листопада 2024 року.

Завчасно ознайомитися зі змінами ти можеш за посиланням.


Якщо клієнт до дати набуття чинності оновлених Правил не повідомить банк про розірвання кредитного договору, пропозиція про таку зміну вважається прийнятою клієнтом, а Правила (договірні умови) надання споживчого кредиту АТ «Юнекс Банк», відповідно, змінено за згодою сторін із зазначеної дати.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?