Відділення та банкомати

Вносимо окремі зміни до Правил (договірних умов) надання споживчих кредитів

18 березня

Зверни увагу, 17 квітня 2024 року набере чинності оновлена редакція Правил (договірних умов) надання споживчих кредитів. Зокрема в документі покращені умови повного дострокового погашення кредиту на придбання товарів та/або послуг: ми скасували сплату клієнтом комісії за обслуговування кредиту та комісії за надання сервісу СМС-повідомлень (у разі їх наявності) за місяць, в якому здійснено повне дострокове погашення такого кредиту. Крім того в оновленій редакції уточнено термін «Кредит/Споживчий кредит».


Зауваж, зміни, що вносяться до документу, стосуються базових умов надання та обслуговування споживчих кредитів. Вони не змінюють жодних істотних умов за вже виданими кредитами.


Зазначені зміни закріплені рішенням правління АТ «Юнекс Банк» від 15 березня 2024 року. Якщо клієнт до дати набуття чинності оновлених правил не повідомить банк про розірвання кредитного договору, пропозиція про таку зміну вважається прийнятою клієнтом, а Правила (договірні умови) надання споживчого кредиту АТ «ЮНЕКС БАНК», відповідно, змінено за згодою сторін із зазначеної дати.


З оновленою редакцією правил ти можеш ознайомитися за посиланням.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?