Відділення та банкомати

З будь-якої точки світу та навіть під час тривог: депозити Unex Bank доступні онлайн усім українцям

09 листопада

Відсьогодні вигідний та надійний депозит Unex Максимум стає безмежно доступним, адже тепер його може оформити будь-який українець, де б він не був, та коли б не захотів почати заробляти до 16% річних від розміщення вільних коштів.


Онлайн-оформлення депозитного вкладу – це простий та зручний процес, що не займає багато часу. Варто лише обрати суму та строк вкладу, пройти ідентифікацію і верифікацію за допомогою застосунку Дія, та поповнити рахунок у зручний для тебе спосіб.


Більше не треба ходити до відділення, щоб підписати папери та внести кошти – всі необхідні дії можна зробити онлайн, не виходячи з дому у будь-яку мить: на вихідних, вночі та навіть під час тривоги.


Як це працює?


Щоб оформити вклад тобі знадобиться смартфон із встановленим застосунком Дія.


Перш за все обери в зручному інтерактивному калькуляторі умови, що відповідають твоїм потребам. В Unex Bank не треба обирати з поміж кількох депозитів – усе потрібне ми зібрали в мультифункціональній лінійці депозитів Unex Максимум.

  • Тож обирай суму та строк вкладу, зазнач, як хочеш отримувати відсотки – в кінці строку чи щомісяця, – та тисни кнопку «Оформити».
  • Пройди процедуру верифікації та ідентифікації за допомогою застосунку Дія.
  • Після цього ми відкриємо тобі депозитний рахунок, а також оформимо безкоштовну віртуальну картку UnexSmart – на неї будуть перераховані кошти після завершення строку вкладу.
  • Підпиши за допомогою Дія. Підпис договори на оформлення рахунків, картки та банківського вкладу. Цифрові копії, засвідчені цифровими підписами, ти отримаєш на електронну пошту.
  • В кількох СМС повідомленнях ти отримаєш дані рахунку та картки, а також усі інші дані, що необхідні для додавання картки до гаманця GooglePay або ApplePay.


Увесь процес займає не більше 10 хвилин. І тепер майже все готово! Залишається лише внести потрібну суму на вказаний рахунок. Для цього скористайся одним із зручних для тебе способів:

  • перекажи гроші одразу на депозитний рахунок за номером IBAN
  • поповни твою картку UnexSmart (щоб поповнити депозит готівкою без комісії, обирай найближчим терміналом City24 або EasyPay). 


Який би ти шлях не обрав, внесені кошти автоматично будуть зараховані на депозитний рахунок – жодних додаткових дій робити не треба.


Якщо ти хочеш перевести кошти з рахунку в іншому банку, скористайся послугою переказу коштів по Україні (або за рахунком IBAN) в системі клієнт-банк чи мобільний банк тієї фінустанови, до відкритий рахунок. Вкажи реквізити, що ти отримав від Unex Bank в полі «отримувач» та зазнач потрібну суму. Такий спосіб значно дешевший, ніж звичайний переказ з картки на картку.


Також ти можеш скористатися безкоштовним сервісом переказу коштів з карток інших банків, що вбудований у додаток UnexBank Online. Для цього встанови додаток на свій смартфон, та додай картку банку, з якої хочеш переказати кошти.


В тебе є 7 днів, щоб внести кошти на рахунок. Але поквапся, адже твої гроші мають працювати кожного дня.


Спробуй, це справді #Простозручно!

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?