Відділення та банкомати

Запрошуй друзів до картки Мед та отримуйте вдвічі більше винагороди

19 грудня

Бери участь у реферальній програмі картки розстрочки Мед та отримуй 100 грн за кожну оформлену за твоїм персональним лінком картку. Адже з 25 грудня цього року до 7 січня 2024-го ми подвоюємо винагороду для тебе та усіх твоїх друзів, що оформили картки, скориставшись твоїм лінком.


Що треба робити


  • Переходь до застосунку Мед, якщо вже маєш картку, та тисни «Запросити друга» на головному екрані.
  • Скопіюй персональне посилання та надішли його друзям.
  • Кожна картка, що була оформлена за твоїм лінком-запрошенням, принесе тобі 100 гривень. Ще стільки ж ми перерахуємо твоєму другe, що скористався запрошенням.


Зазначені зміни закріплені правлінням банку в оновленій редакції Офіційних правил програм лояльності клієнтів-фізичних осіб АТ «ЮНЕКС БАНК».


Цим же документом вносять окремі зміни до програми кешбек. Більшість з них – суто стилістичні, проте є серед них й важливі. Наприклад, в оновленій редакції врегульовані правила сплати нарахованої винагороди клієнтам, що відмовилися від участі в програмі за власної ініціативи.


Якщо сума нарахованої, але не сплаченої на момент відмови винагороди перевищує 10 грн, така винагорода сплачується клієнту на початку місяця в повному обсязі. Якщо накопичена винагорода не перевищує 10 грн, вона «заморожується» та зберігається за клієнтом, поки він не поновить свою участь у програмі.


З рештою змін, що вносяться до правил програм лояльності, ти можеш ознайомитися за посиланням. Зазначимо, що оновлений документ набере чинності 25 грудня 2023 року.


Нагадаємо, усі клієнти можуть отримувати винагороду, купуючи товари та послуги картками Unex Smart та Unex Card 2.0. Щоб отримувати кешбек 1% на всі розрахункові операції за винятком вичерпного переліку MCC, підключи свою картку до програми.


Ще не маєш картки Unex Bank? Оформлюй її просто зараз онлайн лише за 10 хвилин!

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?