Відділення та банкомати

Заробляй, витрачаючи: кешбек повертається! А з ним - й підвищені ставки на залишок!

10 травня

Отримуй до 8% річних на залишок власних коштів на картці Unex Smart. Та додатково 1% кешбеку з кожної транзакції від 1 грн, адже чесний кешбек повертається до Unex Bank!

  • Без обмеження суми виплат!
  • Без необхідності обирати категорії!
  • Без потреби регулярного перепідключення!
  • З автоматичною щомісячною виплатою на картку!
  • Працює навіть за кордоном!


Максимально прості правила


Ми розробили дійсно прості та прозорі правила кешбеку. Все, що тобі потрібно зробити – одноразово підключити послугу до однієї з твоїх карток за допомогою зручного сервісу. Тобі знадобляться лише 4 останні цифри картки та фінансовий номер телефону. Після замовлення послуги введи одноразовий пароль у форму на сайті, і можна рушати на шопінг. 


Ми автоматично нараховуватимо тобі 1% кешбеку з кожної транзакції, що перевищує 1 грн, та раз на місяць перерахуємо повну суму на твою картку, якщо зібрана сума кешбеку становитиме 10 або більше гривень. Жодних обмежень щодо максимальної суми виплат – більше витрачаєш, більше отримуєш.


Максимум категорій


Тобі не треба щомісяця обирати нові категорії та підключати послугу наново: кешбек за твоїми картками працюватиме, поки ти не відключиш його самостійно, або поки програму не буде завершено.


При цьому 1% кешбеку ти отримуватимеш з усіх транзакцій, за винятком вичерпного переліку категорій. Серед останніх здебільшого ексклюзивні послуги та товари, на кшталт продажу снігоходів та будинків на колесах, послуг кейтерингу, оренди авто тощо. До переліку винятків також увійшли ломбарди, перекази з картки на картку, зняття готівки в банкоматах та касах, послуги регулярного транспорту, «ігрові» сервіси. З переліком виняткових MCC ти можеш ознайомитися в офіційних правилах програми кешбеку.


Решта категорій, включаючи найбільш популярні продуктові та універсальні магазини, аптеки, таксі, авіаквитки, ресторани та кафе, комунальні послуги та сотні інших MCC-кодів беруть участь у програмі за замовчуванням – тобі не треба робити жодних дій, щоб отримувати винагороду.


Як підключити кешбек


1.   Щоб приєднатися до програми кешбек перш за все впевнись, що в тебе є відповідна картка Unex Bank. Наразі в програмі беруть участь картки Unex Smart. Тицяй на посилання, вводь 4 останні цифри номеру твоєї картки та фінансовий номер телефону, що закріплений за нею.

2.   Отримай на свій телефон СМС з одноразовим паролем та введи його у форму.


Все готово! Твою картку підключено!


Зауваж, якщо ти маєш кілька карток до одного рахунку, усі вони будуть підключені до кешбеку автоматично. Тобі не потрібно повторювати процедуру, щоб приєднати їх до програми.


Мінімальна сума виплати кешбеку становить 10 грн. Сума винагороди перераховується на відповідну картку раз на місяць – у перший робочий день місяця. Звісно, перед цим ми утримаємо усі податки та збори, як вимагає чинне законодавство України.


Офіційні правила програми Cash Back


В тебе ще не має картки Unex Smart, що має кешбек та заробляє до 8% на залишок коштів? Отримай її за 10 хвилин просто зараз.



icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?