Відділення та банкомати

Зарплатний проект за 0% – акція для нових клієнтів Unex Bank

09 червня

Шукаєте справді вигідні умови обслуговування зарплатного проекту для вашого бізнесу? Скористайтеся акційною пропозицією від справжнього європейського Unex Bank!


Ми на цілий рік скасовуємо плату за нарахування заробітної плати та інших виплат, що перераховуються від роботодавця для зарахування на карткові рахунки співробітників, для усіх компаній, що відкриють зарплатний картковий проект з 1 червня 2023 року до 31 серпня 2023 року.


Скористатися акційними умовами можуть усі суб’єкти господарювання, в тому числі й ті, що вже мають відкриті рахунки в Unex Bank, які приєднаються до Публічної пропозиції за зарплатним проектом у визначений термін. З моменту приєднання до угоди плата за нарахування зарплат на картки співробітників буде скасована протягом наступних 12 місяців.


Нагадаємо, що навесні минулого року Unex Bank запустив сервіс дистанційного відкриття карткових проектів. Тож наразі приєднатися до вигідних умов зарплатного проекту можна онлайн. При цьому відкриття рахунків та випуск віртуальних карток співробітникам відбувається дистанційно, за допомогою реєстру або застосунку Дія.


Зарплатний проект в Unex Bank це не тільки вигідно, а ще й зручно. Ми гарантуємо відкриття проекту за один день після отримання всіх необхідних документів, всебічну підтримку та готові до індивідуальних умов обслуговування.


Щоб скористатися акційною пропозицією, телефонуйте просто зараз за номером гарячої лінії 0 800 3 111 33 чи завітайте до найближчого відділення Unex Bank.


Або залиште онлайн-заявку на сайті – за кілька хвилин менеджер зателефонує вам.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?