Відділення та банкомати

Застосунок UnexBank Online оновлено: новий місяць – нові функції!

07 лютого

Що нового у свіженькому релізі:


1) З’явився розділ «Про банк», у якому зібрано всю інформацію, що може стати в нагоді зацікавленому користувачу. Там є навіть Закон України «Про фінансові послуги та фінансові компанії». Отже, переходь, будь ласочка, та читай у задоволення.


2) Значно покращили копіювання реквізитів, ретельно проаналізувавши відгуки про цю функцію. Тепер скопіюваювати будь-який параметр з реквізитів стало дійсно #простозручно. Для цього достатньо перейти у потрібну картку, зайти у «Налаштування» та тапнути «Реквізити рахунку». Там ти зможеш копіювати будь-який параметр: ПІБ, ІПН, Назву банку, Код банку, Призначення платежу. Усе, як ти любиш! Користуйся!


3) Додали ще одну зручність. Тепер ти можеш скопіювати номер картки з повідомлення, де крім номеру картки є текст. Додаток буде виділяти саме номер картки. Дрібничка, а приємно!


4) Посилили захист додатку. Це тобі, мабуть, непомітно, але дуууже важливо. Дбаємо, щоб твоїм грошам нічогісінько не загрожувало.


Завантажуй оновлення та заціни нові функції. Якщо твоя ласка – постав оціночку застосунку, щоб про обновки дізналося ще більше користувачів.


Дякуємо, що ти з нами!

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?