Відділення та банкомати

Змінюємо окремі умови за депозитними та картковими продуктами

06 березня

Як ти, мабуть, знаєш, 11 березня цього року наберуть чинності нові, підвищенні норми резервування за залишками на поточних рахунках, що їх запровадив банківський регулятор. Через ці зміни ми вимушені дещо знизити ставку, яку отримують на залишок власних коштів на рахунку власники карток UnexSmart. Відтак з 15 березня ми нараховуватимемо 6% річних по картках, залишок на яких не перевищує 100 000 грн, та 8% річних для карток із більшими сумами залишку.


Але не засмучуйся! Як і раніше, ти зможеш отримувати до 10,25% річних, зберігаючи можливість швидкого доступу до власних коштів. Адже з 15 березня стане доступним для відкриття вклад Unex Максимум строком 7 днів з автоматичною пролонгацією та ставкою 10% (для сум до 250 тис. грн) та 10,25% річних для більших депозитів.


З 15 березня відкриття такого вкладу буде доступне на сайті Unex Bank та у всіх відділеннях. Незабаром 7-денний депозит Unex Максимум у гривні можна буде оформити у застосунку Unex Bank.


Окрім того з 15 березня буде підвищено до 0,4% річних ставку для вкладів в доларах США строком 93 дні. Підвищена ставка не застосовуватиметься до депозитів, відкритих в рамках купівлі іноземної валюти за безготівкову гривню із обов’язковим розміщенням придбаної валюти на тримісячному вкладі.


Нарешті, із зазначеної дати буде доступний для відкриття депозитний вклад в євро строком 93 дні та ставкою 0,01% річних.


Усі зазначені зміни до депозитного вкладу Unex Максимум наберуть чинності 15 березня 2023 року та будуть автоматично застосовані до усіх нових депозитних договорів, а також при пролонгації існуючих вкладів. Умови за активними вкладами залишаються незмінними до завершення строку розміщення депозиту. Детальні оновлені умови депозитного вкладу Unex Максимум розміщені за посиланням.


Оновлені умови щодо нарахування відсотків на залишок в межах тарифного плану UnexSmart будуть автоматично застосовані до усіх діючих карток з 15 березня. Ознайомитися з ними можна за посиланням.


З будь-яких питань щодо оновлених тарифів можна звернутися до Центру турботи, зателефонувавши за безкоштовним номером 0 800 3 111 33.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?