Відділення та банкомати

Змінюємо умови купівлі валюти з розміщенням на депозиті

20 вересня

21 вересня 2023 року набирають чинності оновлені умови придбання іноземної валюти у безготівковій формі з подальшим її розміщенням не депозитному вкладі Unex Максимум строком 93 дні в межах ліміту 200 000 гривень на місяць.


Зокрема із зазначеної дати буде встановлено єдину комісію за придбання за заявкою клієнта-фізичної особи іноземної валюти (долар США та євро) на міжбанківському валютному ринку України (ВРУ).
Так, комісія за купівлю доларів США та євро становитиме 1,2% від суми гривневих коштів, зазначених у заявці на купівлю валюти.

Решта умов залишаються незмінними: ми й надалі відкриватимемо рахунки у національній та іноземній валюті без комісії, та не братимемо плати за зняття готівкових коштів з депозиту після завершення терміну його дії.


Зважаючи на фіксований курс гривні до долару США та обмеження Національного банку щодо граничних коливань котирувань на ВРУ, які не можуть перевищувати 1% від офіційного курсу Національного банку, кінцевий курс з врахуванням комісії 1,2% за придбання доларів США із розміщенням на тримісячному депозиті становитиме не більше 37,38 грн/$.


Зауваж! Скористатися послугою ти можеш у будь-якому відділенні Unex Bank. Севіс не надається у застосунку Unex Bank та іншими дистанційними каналами обслуговування. Згідно норм постанови правління НБУ №18, фізична особа може придбати з розміщенням на депозитному вкладі строком не менше 93 днів валюту на суму не більше 200 000 гривень на місяць.


Звертайся до найближчого відділення Unex Bank та купуй долари та євро вигідно!

Хочеш купити валюту онлайн просто зараз? Відкривай картки Unex Smart у гривні та іноземній валюті онлайн та купуй долари та євро миттєво за вигідним курсом у застосунку.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?