Відділення та банкомати

Змінюються окремі обмеження по карткових операціях в системі інтернет-банкінгу

23 червня
images

Зверни увагу на деякі зміни, що стосуються обмежень по операціям із застосуванням карток Unex Bank в системі Інтернет-банкінгу.


Зокрема деталізовано обмеження по операціях з переказу коштів з карток сторонніх банків на картки Unex Bank. Відтепер ви можете проводити до 100 таких транзакцій на місяць на загальну суму 180 тис грн. Водночас добовий ліміт за таким операціями встановлено на рівні 25 транзакцій на суму до 90 тис. грн.


Усі інші ліміти та обмеження залишаються без змін. Як і раніше, немає жодних обмежень на перекази з картки на картку всередині Unex Bank та на перекази коштів за реквізитами рахунку.


Також ти можеш переказувати зі своєї катки Unex Bank на картки інших банків без обмежень по кількості транзакцій та в межах 399 999 грн на місяць. Добове обмеження для таких операцій, як і раніше, встановлено на рівні 29 999 грн.


Зауважимо, що усі вказані обмеження стосуються лише операцій в системі інтернет-банкінгу та жодним чином не обмежують кількість та суму розрахункових операцій за товари та послуги картками Unex Bank. 


Оновлені ліміти та обмеження за кількістю операцій в системі інтернет-банкінгу Unex Bank розміщені за посиланням.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?