Відділення та банкомати

Зустрічай нових друзів програми розстрочки Мед

12 вересня

Картка безвідсоткової розстрочки Мед стає ще зручнішою, адже у серпні до програми доєдналося чимало нових партнерів. Серед нових друзів меблеві та будівельні магазини, барбершопи та студії краси, магазини техніки й медичні центри і навіть крафтова пекарня.


Спорт та краса

  • Мережа спортивних магазинів SPORT CITY – це 37 магазинів брендового одягу та взуття, а також аксесуарів для чоловіків, жінок та дітей. Шукай найближчий SPORT CITY у своєму місті на сайті мережі або просто у застосунку Мед. З солодкою карткою розстрочки маєш 2 місяці розстрочки без відсотків та переплат.
  • У CROSS BARBERSHOP на вул. Родини Кістяківських у Києві шукай сучасні чоловічі стрижки, догляд за бородою та просто приємну компанію крутих барберів. Розраховуйся карткою Мед та сплачуй за стиль протягом наступних 2 місяців на виплат рівними платежами.
  • У студії краси YUG на вул. Щусєва, 6 у столиці зможеш зробити манікюр та зачіски, брові та вії, перманентний макіяж і навіть татуювання. З карткою Мед матимеш 2 місяці розстрочки.
  • У барбершопі Mr. MANI зроблять сучасну зачіску й пригостять смачною кавою. Або навіть чимось міцнішим. Завітай: Київ, бульвар Тадея Рильського, 3. Розраховуйся карткою Мед та сплачуй протягом 2 місяців рівними платежами.


Здоров’я

  • НЬЮ КЛІНІК, що на Почайнинській 25/49 у Києві – це медичний центр інноваційної діагностики та малотравматичних технологій. Клініка надає сучасні медичні послуги за європейськими стандартами за кількома напрямами: від хірургії та УЗД, до гінекології та ендокринології. А з розстрочкою Мед матимеш 3 місяці безвідсоткової розстрочки.
  • В стоматологічній клініці DV-DENT у Києві на вул. Драгоманова, 6-А, отримаєш повний спектр стоматологічних послуг. А з карткою розстрочки Мед сплачуватимеш за них протягом 3-х місяців без переплат.


Будівництво та ремонт

  • Мережа магазинів меблів з масиву деревини К’ЛЕН – це добре знана якість та українське виробництво. Купуй що потрібно у фірмових магазинах в Києві, Львові та Ужгороді або онлайн, розраховуйся карткою Мед, а сплачуй рівними платежами в наступні 2 місяці.
  • Живеш у м. Кременчук? Завітай до магазину “Точка будівельних матеріалів” на вул. Лікаря О. Богаєвського, 29 по товари для ремонту та будівництва. З карткою розстрочки Мед тут на все розстрочка без відсотків 2 місяці.
  • Студія тепла – інтернет магазин опалювальної техніки провідних брендів світу зі швидкою доставкою та обробкою замовлень 24 години на добу. Купуй онлайн, розраховуйся карткою Мед та матимеш 2 місяці розстрочки.
  • За електричним теплом полу та всього, що потрібно для його монтажу рушай до In-Heat на вул. Хмельницькій, 10, що у столиці. Або купуй онлайн на сайті. З карткою Мед тут розстрочка 2 місяці.


Техніка та аксесуари

  • Побутову техніку та електроніку купуй онлайн у магазині ВМ Техніка. Розраховуйся карткою Мед та сплачуй за покупки протягом 3-х місяців без переплат.
  • Чохли та аксесуари до смартфонів купуй в одному з 22-х київських магазинів Mobile Trend. З карткою розстрочки Мед матимеш 3 місяці безвідсоткової розстрочки. Шукай найближчий салон Mobile Trend на інтерактивній мапі у застосунку Мед.


Їжа та смаколики

  • Крафтовий хліб, смачнющі пиріжки купуй в кафе-пекарні Дідух у Києві на вул. Братська, 8 або онлайн . Розраховуйся карткою Мед, а сплачуй за смаколики наступного місяця.
icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?