Відділення та банкомати

Вносимо окремі зміни до Публічної пропозиції на укладання ДКБО фізичних осіб

10 жовтня

11 листопада 2024 року набере чинності оновлена редакція Публічної пропозиції АТ «ЮНЕКС БАНК» на укладання Договору про комплексне банківське обслуговування фізичних осіб.


Зокрема у новій редакції документу будуть внесені такі зміни:

  • в розділ 1 «Терміни та поняття» додано нові терміни («Військовослужбовець» та «Захищена категорія»), а також внесені уточнення в діючі («Персональний ідентифікаційний номер», «Постійний пароль»);
  • в пункті 3.2. «Порядок відкриття та обслуговування Поточних рахунків з використанням платіжної картки» додано зобов’язання клієнта щодо надання ним банку документів та достовірної інформації при укладанні договору та під час його дії, а також зобов’язання клієнта відшкодувати банку збитки за ненадання або навмисного приховування інформації;
  • додано положення щодо прав та зобов'язань клієнта відповідно до вимог Закону України «Про споживче кредитування» (підпункти 3.2.44.18.4., 3.2.44.20.5.);
  • внесено зміни в пункт 4.6. «Система дистанційного банківського обслуговування (Система ІБ)» в частині припинення надання доступу до особистого кабінету клієнта в web версії інтернет банкінгу.


Крім того, в оновленій редакції Публічної пропозиції на укладання ДКБО фізичних осіб внесені деякі інші незначні правки та удосконалення, а також уточнено та доповнено положення щодо розірвання договору банком у разі порушення клієнтом умов Договору, зокрема, у разі ненадання клієнтом інформації та/або документів на запит банку, введення банку в оману (пункт 10.3.2.2.1.).


Оновлена редакція Публічної пропозиції на укладання ДКБО фізичних осіб закріплена рішенням правління АТ «Юнекс Банк» від 08 жовтня 2024 року та набере чинності 11 листопада 2024 року. Зміни, що вносяться до документу, покликані привести договір у відповідність до оновлених процесів надання послуг банком та не стосуються істотних характеристик продуктів.

Завчасно ознайомитися зі змінами ти можеш за посиланням.


У разі незгоди з новими умовами, клієнт має право розірвати договір без додаткової комісійної винагороди за його розірвання. Для цього необхідно подати до АТ «ЮНЕКС БАНК» письмову заяву у встановленому договором порядку. Якщо до дати вступу змін в силу клієнт не подасть заяву про розірвання Договору про комплексне банківське обслуговування, це буде вважатися, що він погодився на нові умови Публічної пропозиції АТ «ЮНЕКС БАНК».

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?