Відділення та банкомати

Unex Максимум в трійці найкращих депозитів країни

06 квітня

Наприкінці березня 2023 року авторитетні Мінфін та Finance.ua провели церемонію нагородження премії FinAwards, в якій взяли участь майже всі банки, небанківські фінустанови та страхові компанії країни. Купа номінацій дали непогану нагоду багатьом з учасників вже похизуватись нагородами в своїх соцмережах. Ми в Unex Bank, до речі, теж так зробили. Бо коли нагорода чесна та справедлива, чому б не розповісти про неї іншим.


Як зробити ідеальний депозит

Звісно, головна характеристика – ставка. В умовах високої облікової ставки НБУ, здавалося б, нічого складного у тому, щоб підняти відсотки за вкладами в гривні до 18% річних немає. Таке міг зробити будь-хто, але зробили лише одиниці. Серед них – і Unex Bank.

Було б неправдою сказати, що найвигідніші депозити - це лише ставка. І що вона може зробити депозит ідеальним. Особливо в умовах війни, коли через надвисоку невизначеність люди в принципі не готові «заморожувати» гроші на депозитах, намагаються уникнути невиправданих ризиків, до яких, вочевидь, входять й «прогулянки» з одного банку до іншого з усіма заощадженнями у кишені.

Саме тому восени минулого року ми запустили повноцінну онлайн-процедуру відкриття депозиту. Без додаткових умов: обираєш умови вкладу в калькуляторі, тиснеш «Оформити», проходиш верифікацію за допомогою Дії і все готово. В тебе вже відкрито «сплячий» депозит з обраними умовами та картка Unex Smart. Щоб «розбудити» його, потрібно лише поповнити картку на суму, що була вказана на початку оформлення будь-яким зручним способом: безкоштовно в терміналі, переказом на рахунок чи картку. Як тільки гроші потраплять на рахунок, депозит автоматично активується.

Нарешті, вже цього року ми додали Unex Максимум опцію авансової виплати відсотків. Таким чином клієнти змогли отримувати відсотки за тримісячним вкладом у день його відкриття. Дрібничка, але така приємна. та важлива, якщо хочеш ст ворювати справді класні депозити в Україні.


Що далі

Unex Максимум потроху перетворюється на універсальний інструмент для заощадження коштів. У більшості строків дозволено поповнення вже з першого дня. Причому щомісяця можна додатково вносити на рахунок стільки, скільки на ньому було розміщено коштів під час відкриття. Й так щомісяця протягом першої половини усього строку. Режим виплати відсотків, опцію автопролонгації, суму, строк і валюту клієнт може обирати сам у зручному калькуляторі. Мало де серед депозитів банків України можна зустріти таку свободу.

Але нам все ж ще є, над чим працювати і що вдосконалювати. Адже потреби клієнтів змінюються, ринкова ситуація також, тож потрібно весь час покращувати продукт, щоб він залишався актуальним і отримував прихильників серед клієнтів та ринкове визнання.


Кращі депозити в банках України

Під час церемонії нагородження, відзнаку отримали 3 банки з найкращими пропозиціями депозитних продуктів. Тож, мабуть, було б справделиво розказати про дві інші фінустанови, вклади яких отримали найбільше вподобайок від українців та членів жюрі. Це продукти Глобус банку та Банку Львів.

Звісно, це не єдині депозити банків України, що заслуговують на увагу клієнтів. Проте саме вони звернули на себе увагу більшості людей. Хтось відзначив їх через високу відсоткову ставку на ринку, комусь до вподоби режим виплати відсотків або можливість поповнення депозиту протягом строку дії вкладу. І, звісно, це чудово, що українцям є з чого обирати, визначаючи найкращий депозит саме для себе.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?