Відділення та банкомати

Змінюємо окремі умови за низкою карткових тарифних планів

28 травня

28 червня 2024 року наберуть чинності оновлені редакції низки тарифних планів, за якими обслуговуються картки Unex Bank. Вони стосуються умов тарифікації переказів з картки на картку як в системі інтернет-банкінгу (мобільного застосунку), так і з допомогою сторонніх сервісів та застосунків.


Зокрема із зазначеної дати в тарифних планах, що передбачають відповідну комісійну винагороду, мінімальна комісія за такі перекази буде встановлена на рівні 5 грн. З оновленими редакціями тарифних планів, що наберуть чинності 28 червня, ти можеш ознайомитися за посиланнями:


Зауваж! Інші умови тарифікації p2p-переказів в межах тарифних планів, що зазначені вище, включно з розміром комісії у відсотках, залишаються незмінними. 


Відтак, якщо тарифний план, за яким обслуговується твоя картка, не передбачав стягнення комісії за перекази з картки на картку, ти й надалі зможеш користуватися послугою без сплати комісійної винагороди.


Виключення становлять лише зміни, що вносяться до тарифного плану «UNEX HELP CARD», що випускалися навесні 2022 року в межах благодійного проєкту з виплати регулярної фінансової допомоги від світової криптоспільноти українським мамам та їхнім дітям. Для таких карток з 28 червня буде змінено вартість безготівкових переказів. З новою редакцією ТП «UNEX HELP CARD» ти можеш ознайомитися за посиланням.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?