Відділення та банкомати

Важлива інформація – змінюється формат платіжних інструментів

22 грудня

На виконання вимог Закону України «Про платіжні послуги» та «Інструкції про безготівкові розрахунки в національній валюті користувачів платіжних послуг, затвердженою Постановою Правління НБУ №163 від 29.07.2022, з 01 січня 2023 року АТ «ЮНЕКС БАНК» змінює формат платіжних інструментів, які використовуються при ініціюванні клієнтами платіжних операцій. Нові форми платіжних інструментів – платіжні інструкції - можуть бути сформовані як в паперовому вигляді, так і в електронному вигляді в системі дистанційного обслуговування «Клієнт-банк».


Для вашої зручності зазначені форми платіжних інструкцій будуть завчасно завантажені в систему дистанційного обслуговування «Клієнт-банк».


Крім того, згідно вимог Закону України «Про платіжні послуги», внутрішніх нормативних документів Банку та відповідно до умов Публічної пропозиції АТ «ЮНЕКС БАНК» на укладання договору комплексного обслуговування суб’єктів господарювання та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність для продовження здійснення платіжних операцій за рахунком, вам необхідно надати Банку «Згоду на виконання першої платіжної операції», засвідчену підписом керівника та печаткою компанії (за умови її використання). Шаблон документу розміщено за посиланням.


Починаючи з 01.01.2023 р. наявність в АТ «ЮНЕКС БАНК» підписаної Згоди на виконання першої платіжної операції буде передумовою приймання від вас платіжних інструкцій до виконання (як при проведенні платежів по системі дистанційного обслуговування «Клієнт-банк», так і на паперових носіях). 

 

Відповідним чином засвідчену Згоду на виконання першої платіжної операції необхідно передати в Банк, в строк до 30.12.2022 року у будь-який зручний для вас спосіб:

  • в електронній формі, шляхом засвідчення скан-копії документу кваліфікованим електронним підписом (КЕП) керівника компанії, та її надсилання в Банк засобами системи дистанційного банківського обслуговування «Клієнт-банк»; 
  • на паперових носіях, шляхом безпосередньої передачі оригіналу засвідченого відповідним чином документу у відділення банку. 


Звертаємо увагу, що це обов'язкова умова проведення платежів у банку. Тож для забезпечення безперебійного здійснення операцій за рахунками вашої компанії просимо надіслати в Банк оформлений документ не пізніше визначеного терміну.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?